Loading Events

In deze training ga je leren om in jouw eigen energie te (blijven) staan. Je gaat leren waar je energie van krijgt en daarnaast ga je ervaren wat jou juist energie kost.

De universele wetmatigheden zijn van toepassing en juist daarom is deze training geschikt voor jou. Daarnaast worden de oosterse en westerse wereld eíndelijk samengevoegd, wat een feestje!!🎈
Wanneer je jezelf goed kent en dus begrijpt waar je op kunt letten wanneer jouw energie level uit balans is, kan je andere keuzes maken dan dat je nu doet.

Iedereen heeft eigen oefeningen te doen wanneer het gaat om balans te vinden in je eigen energiehuishouding. Wat voor mij werkt, hoeft helemáál niet voor jou te werken. Dat komt doordat iedereen een eigen natuur heeft. Iedereen heeft een eigen aansturing. Wanneer jij vertrekt vanuit jouw eigen aansturing, en de oefeningen doet die je te doen hebt, kan je beter in jouw eigen energie blijven staan. Dat zorgt voor een betere balans én energiehuishouding. Zodat je als persoon blijer en energieker wordt. Wanneer jij je blijer en energieker voelt, dan reflecteert dat ook op je omgeving.

Wanneer je voelt dat bovenstaande woorden bij jou resoneren, dan ben je van harte welkom! We zijn met een groepje van 8 deelnemers @ ‘Know Yourself and tap into your own energy’!