Loading Events

« All Events

Know Yourself & Let go of your grief so you can go live yóur life

April 20 @ 9:30 am - 12:30 pm UTC+2

Free

De training “Know Yourself & let go of your grief so you can go live yóur life” die gebaseerd is op de universele wetmatigheden is, mede daardoor, geschikt voor jou. Wat voor mij werkt, hoeft helemáál niet voor jou te werken. Dat komt doordat iedereen een eigen natuur heeft. Iedereen heeft een eigen aansturing en manier van werken. En wanneer jij vertrekt vanuit jouw eigen aansturing, en de oefeningen doet die je te doen hebt, kan je beter in jouw eigen energie blijven staan.

Verdriet heeft met de longen te maken, wist je dat? En wist je dat wanneer je verdrietig bent, je je kunt afsluiten of zelfs kunt isoleren als het tegen zit? Dat je niet snel het achterste van je tong laat zien? En dat je je soms machteloos kunt voelen?

Er zijn oefeningen speciaal voor je longen die je kunt doen om eventueel verdriet te verwerken. In deze oefeningen verbinden we de Oosterse met de Westerse wereld 🌍 is dat niet prachtig?!

Wanneer je voelt dat bovenstaande woorden bij jou resoneren, dan ben je van harte welkom! We zijn met een groepje van 8 vrouwelijke  deelnemers @ ‘Know Yourself & Let go of your grief so you can go live yóur life’

Omdat het een gratis training is, zijn er twee voorwaarden om deel te nemen. Namelijk dat ik graag je feedback ontvang over hoe je deze ochtend hebt ervaren. En dat je de BluePrint Scan nog niet eerder hebt ingevuld.

Details

Date:
April 20
Time:
9:30 am - 12:30 pm UTC+2
Cost:
Free

Organizer

Sharada Korf
Email
sharada@soundoflife.nl
View Organizer Website

Venue

Lokaal68
Frans Halslaan 68
Bilthoven, 3723EH Netherlands
+ Google Map

Gratis Deelname

0 Going
8 remaining
RSVP Here